To danske soldater såret

To danske soldater såret under afsiddet patrulje. Nærmeste pårørende er underrettede.

De to soldater der begge er fra Bravo-kompagniet, opstillet af Gardehusarregimentet i Slagelse. Den ene soldat blev ramt af fragmenter og den anden soldat blev ramt af trykbølgen fra en eksplosion. Det skete under en patrulje i nærheden af patruljebase Hazrat i morges.

Sanitetsfolk ydede med det samme førstehjælp, og de to soldater blev efterfølgende fløjet til felthospitalet i Camp Bastion. Begge soldater har det efter omstændighederne godt og har selv ringet til deres pårørende i Danmark.

Den ene soldat er allerede udskrevet fra hospitalet i Bastion. Det forventes, at den anden soldat udskrives inden for kort tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Udøvende kunstnere og pladeproducenter får styrket deres rettigheder
Next post Henrik Sass Larsen bliver ikke minister