Falck rykker ud i Tyskland

For første gang skal Falck udføre ambulanceopgaver i Tyskland. Falck har købt det tyske ambulanceselskab Krankentransport Herzig, der er hjemhørende i Hamm i Nordrhein-Westfalen. Selskabets 80 ansatte og 20 køretøjer kommer dermed til at bære Falck-fuglen.

Overtagelsen af Krankentransport Herzig medfører, at Falck bliver aktiv inden for ambulancetjeneste i Tyskland, hvor størstedelen af opgaverne udføres af det offentlige, eventuelt i samarbejde med hjælpeorganisationer.

– Vi ønsker at vise de tyske beslutningstagere og de tyske borgere, at Falck står for kvalitet af højeste karat og driver moderne arbejdspladser på redningsområdet, siger Klaus Runggaldier, der er administrerende direktør for Falck i Tyskland.

Krankentransport Herzig blev stiftet i 1949 og udfører årligt omkring 30.000 kørsler. Den hidtidige administrerende direktør og ejer, Dieter Herzig, fortsætter med at arbejde i selskabet efter Falcks overtagelse.

Chefen for Hamms brandvæsen, Wilhelm Tigges, ser Falcks overtagelse af det ellers hæderkronede selskab som en stor fordel for Hamm:

– Fremover vil en særdeles erfaren og økonomisk stærk organisation i samarbejde med Hamms brandvæsen håndtere de vigtige redningsopgaver i byen. Både Hamm, byens borgere og de nye Falck-medarbejdere vil nyde godt af overtagelsen.

Falck forventer i den kommende tid at deltage i udbud af ambulance- og sygetransportopgaver i Tyskland og udelukker ikke yderligere opkøb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Advarer mod farlige sex-piller
Next post Helle har været hos Dronningen