Per Pallesen sælger Frederiksberg-funkis

Den kendte entertainer, revy- og vinmand, skuespiller, instruktør og tidligere teaterchef flytter sammen med sin kone i Trørød

Per Pallesen har sat sin funkisvilla fra 1933 på Emanuel Olsens Vej 3, 2000 Frederiksberg til salg gennem home Bjerregaard & Co.

Prisen for de 245 kvadratmeter bolig tegnet af Frederiksberg-arkitekten Hans Dahlerup Berthelsen på 284 kvadratmeter grund er en kontantpris på 9.995.000 kr. Da Per Pallesen købte ejendommen i 5. Juni Plads-kvarteret i 1995 gav han 2.250 mio. kr. for den.

Det var ifølge ejendomsmægler Jens Saugstrup, home Bjerregaard & Co., mange penge i datidens ejendomsmarked.
– Boligpriserne tog først rigtig himmelfart i 2000-tallet med årlige prisstigninger på både 20 og 30%, siger ejendomsmægleren.

Ifølge home er ejendommen, der har en ugenert tagterrasse og flere altaner, blevet vedligeholdt overalt gennem årene af Per Pallesen og er dag i perfekt stand. Blandt andet har huset fået nye vinduer og fået facaden efterisoleret, og for nylig er kælderen på 112 kvadratmeter blevet totalt renoveret med blandt andet klimaanlæg.

Per Pallesen er på ingen måde træt af at bo på Frederiksberg, men han flytter sammen med sin hustru Vivian Dencker i hendes hus i Trørød i Rudersdal kommune. De to har dannet par siden 2010, men har faktisk kendt hinanden i næsten 40 år.

– Det er jo lidt vemodigt at skille sig af med sit hjem, men jeg har efterhånden erkendt, at det er helt fjollet at Vivian og jeg har hver sin bolig. Vi har slet ikke brug for så meget plads, så nu flytter jeg ind hos Vivian, fortæller Per Pallesen.

Per Pallesen har været til grin i en menneskealder. I dag er Per Pallesen en populær kunstner til firma- og foreningsfester – både som underholder, foredragsholder og som konferencier. Han blev folkeeje som den flabede tjener Boldt i Matador – en figur, han byggede på en virkelig karakter fra hjembyen Aars. Gennem mange år satte han sit præg på dansk revy med sine snurrige Hjørring revyer. Siden fulgte tv-succesen Dansk Naturgas, der blandt andet udødeliggjorde figuren Mathisen. Og sammen med makkeren Søren Pilmark satte han en milepæl i dansk underholdning med det vanvittige Pallesen-Pilmark Show.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Unge danske kvinder indtager verdensrekord i modermærkekræft
Next post Miljøregler bliver mere enkle for virksomheder og landbrug