Det er ‘Amagermanden’ dømt for

46-årige Marcel Lychau Hansen også kendt som ‘Amagermanden’ blev i dag dømt for seks forhold – herunder drab og voldtægt. Se hvad han er dømt for her.

Sagen vedrører i alt syv forhold, der samlet omfatter to tilfælde af manddrab begået i henholdsvis 1987 og 1990, et tilfælde af forsøg på kvalificeret brandstiftelse begået i forbindelse med drabet i 1987, fem tilfælde af voldtægt og anden grov sædelighedskriminalitet begået i perioden 1990 til 2010 samt tre tilfælde af røveri og et tilfælde af grov vold begået i forbindelse med nogle af de øvrige lovovertrædelser.

Marcel Lychau Hansen har nægtet sig skyldig i alle forholdene.

Det blev Marcel Lychau Hansen dømt for:

Forhold 1: skyldig i manddrab på Edith Louise Andrup på Brøndkærvej i Valby den 16. februar 1987 og i røveri af særlig grov beskaffenhed, dog således at det ikke er bevist, at tiltalte ud over smykker tillige tilegnede sig kontanter.

Forhold 2: skyldig i forsøg på brandstiftelse i Edith Louise Andrup lejlighed i Valby under sådanne omstændigheder, at han indså, at andres liv derved udsattes for overhængende fare.

Forhold 3: skyldig i manddrab, i forsøg på voldtægt af særlig farlig karakter, og i anden kønslig omgængelse end samleje af særlig farlig karakter mod Lene Buchardt Rasmussen i Fasanskoven på Amager den 29. august 1990.

Forhold 4: skyldig i voldtægt under særligt skærpende omstændigheder og i anden kønslig omgængelse end samleje, herunder med børn under 15 år, under særligt skærpende omstændigheder samt i røveri af særlig grov beskaffenhed på Ingolfs Alle på Amager den 19. oktober 1995

Forhold 5: skyldig i forsøg på voldtægt under særligt skærpende omstændigheder og i anden kønslig omgængelse end samleje under særligt skærpende omstændigheder mod en kvinde på Amagerkollegiet den 3. maj 2005.

Forhold 6: Frikendt for anden køns-lig omgængelse end samleje under særligt skærpende omstændigheder og i vold af særlig rå, brutal eller farlig karakter mod en kvinde i Vangede den 22. juli 2007

Forhold 7: Skyldig i voldtægt og anden kønslig omgængelse end samleje samt i røveri mod en 17-årig pige på Kongelundsvej på Amager den 25. september.

Retten forventer, at dom i sagen afsiges den 22. december 2011 kl. 10.00.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Nordkoreas leder Kim Jong-il er død
Next post ‘Amagermanden’ idømt livstid