Grease sælger billetter

Grease er en af de musicals, som vil blive sat op i Tivoli som en del af konceptet ALLE TIDERS MUSICAL. Foto: Miklos Szabo/Tivoli.
Allerede 3 måneder før premieren på Grease har den legendariske musical med blandt andet Vild-med-Dans-vinderen Silas Holst og sangerinden Anna David på rollelisten solgt knap 20.000 billetter.
Derfor forlænges spilleperioden nu med endnu 12 forestillinger, frem til 1. april. Grease har premiere i Koncertsalen i Tivoli fredag den 24. februar 2012.

Der findes næppe nogen anden nyere musical, der som Grease har begejstret danske musicalfans. Og nu kommer så nutidens bud på klassikeren, anført af dansk underholdnings største unge stjerner: Anna David, Sonny Fredie Petersen, Silas Holst, Joey Moe, Vicki Berlin og mange flere. Det bliver nostalgi og rå energi for fuld udblæsning i en helt ny dansk oversættelse og scenografi.

I samarbejde med The One and Only Company er Tivoli godt i gang med at markere sig som en ny stærk spiller på den danske musicalscene i København. Lige nu spiller Elsk mig i nat X-mas i Koncertsalen i Tivoli, og her har over 30.000 allerede sikret sig billet til at se Annette Heick, Szhirley, Jimmy Jørgensen m.fl. fyre den af til alle de gode gamle hits fra de glade 80’ere tilsat masser af julestemning og hits fra de kendte juleklassikere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Stadig flere patienter overlever kræft
Next post Ingen sprøjtegift i dansk økologisk frugt og grønt