Jes Dorph-Petersen forlader TV 2

Nyhedsvært Jes Dorph-Petersen forlader i løbet af foråret 2012 TV 2 efter mere end 20 år på skærmen. Han skal fremover være Champions League-vært hos konkurrenten Viasat.

Seerne har kunnet opleve Jes Dorph-Petersen som vært på bl.a. Nyhederne, ”Station 2”, ”Hvem vil være millionær?”, ”Go’ morgen Danmark” og på TV 2|SPORTENs OL-transmissioner.

Inden Jes Dorph-Petersen stopper på TV 2, skal han bl.a. være vært på stationens royale årskavalkade, der sendes 22. december, og på TV 2s fejring af dronning Margrethes 40-års-regent-jubilæum i januar.

TV 2s nyhedsdirektør Michael Dyrby ønsker skærmtrolden held og lykke med det nye job:

– Jes har været en samlende figur for familien Danmark på TV 2|NYHEDERNE og på de mange store transmissioner, vi har produceret i to årtier. Han har i årevis været et af NYHEDERNEs ansigter udadtil og danskernes følgesvend, og vi vil savne ham. Men i denne branche skal man arbejde, hvor ens hjerte banker. Jes vil gerne være vært for andre programmer, og det har jeg stor respekt for og ønsker ham held og lykke, siger TV 2s nyhedsdirektør, Michael Dyrby og fortsætter:

– Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Jes i de mange år. Vi er nærmest vokset op sammen her på TV 2. Med sin store professionalisme og sin humor har han været klart medvirkende til TV 2s succes, siger Michael Dyrby, der ikke har planer om at ansætte en ny vært til NYHEDERNE.

– Vi har et stærkt korps af værter, der både har erfaring, indsigt og energi, og disse værter får naturligvis nye muligheder, når Jes forlader os, siger Michael Dyrby.

Den 52-årige Jes Dorph-Petersen er klar over, at han tager et stort skridt ved at forlade det nyhedsstudie og den tv-station, der ”har været det vigtigste i mit liv ud over min familie”, som han udtrykker det.

– Jeg har haft en fantastisk tid og unikke oplevelser på TV 2, som jeg har delt med millioner af seere, og som jeg aldrig vil glemme. Jeg vil helt sikkert savne TV 2 og verdens bedste kolleger, og i dag har jeg ikke en klump, men en hel fodbold i halsen. Men jeg har været 22 år her på stationen, og jeg kunne mærke, at jeg havde brug for et markant kursskifte, inden det var for sent, siger Jes Dorph-Petersen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Håndværkerudgifter skal oplyses til SKAT nu
Next post Flere i løntilskudsjob