Tre dræbt i eksplosionsbrand i København

Tre personer blev dræbt, da en eksplosionsbrand i dag ved middagstid hærgede en opgang på Rahbeks Allé i København.

Hos Københavns Politi er man af den opfattelse, at der er tale om en familietragedie og betegner sagen som et dobbeltdrab og et selvmord. De tre omkomne er en 34-årige kvinde og hendes 69-årige far, samt en 38-årig mand, der tidligere har været kæreste med den 34-årige.

De to mænd blev fundet stærkt forbrændte i trappeopgangen. De døde senere på hospitalet af deres kvæstelser. En obduktion skal vise, om den 34-årige kvinde blev dræbt i eksplosionen, eller om hun allerede var død inden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Bred enighed om mere inklusion i Folkeskolen
Next post Forsvarsministeren besøgte danske F-16 i Litauen