Grease sælger som varmt brød

Allerede inden Grease har haft premiere, er der planlagt fem ekstra forestillinger. PR Foto: Miklos Szabo/Tivoli.

Trods finanskrise, isende kulde og februar mørke sælger musicalen Grease så mange billetter, at der nu sættes yderligere 5 ekstra forestillinger i salg.

Foreløbig har over 45.000 sikret sig billet til Grease, der får premiere i Koncertsalen i Tivoli 24. februar, herefter flytter forestillingen til Musikhuset Aarhus fra den 11. april og frem til den 22. april 2012.

– Det bliver virkelig en fest og vi glæder os alle sammen til at give publikum en god oplevelse, siger en glad Anna David, der spiller hovedrollen som SANDY, i en pause fra prøverne og fortsætter:

– det er skønt at så mange vil ind og se musicalen. Det bliver stort.

Sangstjernen Joey Moe er enig:

– jeg skulle hilse at sige, at de får byens fedeste show, med byens fedeste hold.

De to unge stjerner har deres musicaldebut, sammen med navne som Silas Holst, Vicki Berlin, Sony Fredie Pedersen, Nastja Maria Arcel og et 25 mand stort cast, når musicalen har premiere.

Optimisme i en stjernekold tid
– Prøverne går virkelig godt, det er et meget talentfuld hold vi har på scenen, fortæller executive producer Jesper Winge Leisner og fortsætter:

– Det bliver et brag af en musical til alle der længes efter fest, forår og forelskelse og vi er meget taknemlige over at publikum trods kulde og krise gerne vil se musicals i Tivoli.

Stjerner indtager Koncertsalen
Der findes næppe nogen anden nyere musical, der som Grease har gjort den brede befolkning dus med sine karakterer. Med Grease på programmet fra den 24. februar 2012 i Koncertsalen i Tivoli kan publikum se frem til et stjernefyldt cast ogglæde sig til at se vinderen af Vild med Dans, Silas Holst. Udover Silas Holst består castet af Anna David, Sonny Fredie Petersen, Joey Moe, Vicki Berlin, Julie Steincke, Nastja Arcel m.fl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Metal: Overenskomst med tryghed
Next post Sådan får du pengene igen ved flykonkurs