Totempo-direktør sigtet for bedrageri for 135 mio. kroner

Den tidligere direktør for Totempo A/S er sammen med en tidligere direktør for S. Trading ApS blevet sigtet for bedrageri.

Kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi, Lene Madsen oplyser, at politiet Efterforskningssektion for Økonomisk Kriminalitet den 6. marts i år sigtede den tidligere direktør for Totempo A/S og den tidligere direktør for S. Trading ApS for bedrageri efter straffelovens § 279. De er sigtet for sammen at have fået flere leasingselskaber til at betale i alt 135 millioner kroner. Det var sket ved at udstede og præsentere leasingselskaberne for fiktive fakturaer, hvoraf det fremgik, at der var leveret malertørre- og klargøringskabiner til Totempo A/S, selvom det ikke var sandt.

Sigtelserne kommer som resultatet af et stort efterforskningsarbejde i gennem længere tid, ligesom der fortsat kan påregnes yderligere efterforskning inden sagen finder sin afslutning.

Politiet vil ikke udelukke, at der kan ske flere anholdelser i sagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Telenor politianmeldt for spam
Next post Stor heroinfangst i Kastrup Lufthavn