Niels Peter Pretzmann ny formand for Dansk Byggeri

På sit repræsentantskabsmøde i går blev Niels Peter Pretzmann valgt som ny formand for bestyrelsen i Dansk Byggeri.

Niels Peter Pretzmann er ingen fremmed fugl i byggebranchens organisationsarbejde. I 1992 blev han valgt ind som bestyrelsesmedlem i Industrisektionen, og de sidste syv år har han været menigt medlem af bestyrelsen i Dansk Byggeri. Så det organisatoriske gen er blevet stimuleret godt og grundigt hos den nordjyske iværksætter, der er uddannet bygningssnedker og i dag sidder som senior advisor hos Outline Vinduer-Inwido Denmark A/S.

– Jeg er naturligvis beæret over bestyrelsens valg af mig som formand. Jeg glæder mig meget til arbejdet i bestyrelsen, for vi har en masse store udfordringer, der ligger og venter. Det er vigtigt, at Dansk Byggeri også fremover er med til at præge rammevilkårene for branchen, sagde den nyvalgte bestyrelsesformand kort efter afstemningens resultat blev offentliggjort.

Samtidig var der kampvalg til bestyrelsen, da der var opstillet otte kandidater til kun syv ledige taburetter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Få besøg af tandlægen på arbejdet
Next post To danske soldater såret