Statsministeren: Jeg vil savne Jan

Statsminister Helle Thorning-Schmidt er berørt over Jan Trøjborgs død.

– Det er med stor sorg, at jeg har modtaget den meget triste nyhed om Jan Trøjborgs alt for tidlige bortgang. Mine tanker går til hans børn og nærmeste, der har mistet en kærlig far og et varmt og generøst menneske. Deres tab kan ikke erstattes, udtaler Helle Thorning-Schmidt og fortsætter:

– Jan var en stærk og solid figur hos Socialdemokraterne gennem flere årtier. Som medlem af Folketinget, som minister og som borgmester. På poster som blandt andet forsvarsminister, industriminister, erhvervsminister og transportminister satte han et kompetent og varigt præg på regeringerne op gennem 90erne. Hans evner for at samarbejde og hans resultatorienterede livsanskuelse gjorde det oplagt, at han i 2005 blev valgt som borgmester i Horsens, byen der fyldte så meget i hans liv og virke.

Helle Thorning-Schmidt kalder det oplagt, at Jan blev formand for Kommunernes Landsforening.

– Jeg vil savne Jan Trøjborg for det, han også var: En god kammerat man kunne stole på. En ven. Et menneske med humor, overskud og stor klogskab. Vi vil savne ham, slutter statsminister Helle Thorning-Schmidt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post KL’s næstformand: et stort tab for dansk politik
Next post Frankrigs nye præsident hedder Hollande