Afpresser mod Café Viking anholdt

Politiet anholdte fredag en 19-årig mand som sigtes for trusler og forsøg på afpresning mod indehaveren af Café Viking på Nørrebro.

Den 19-årige har ifølge Københavns Politi relation til banden ‘Brothas’.

Den 19-årige vil blive fremstillet i grundløvsforhør i dag.

– Vi har ihærdigt efterforsket den anmeldelse, vi i slutningen af august modtag fra ejeren af Café Viking. Og det har nu givet resultat, fortæller vicepolitiinspektør Tommy Laursen, Station Bellahøj, Københavns Politi.

– Vi tager den slags trusler og afpresning meget alvorligt. Vi ønsker at slå hårdt ned, for det skaber utryghed blandt erhvevsdrivende og borgere i København. Vi tror ikke, at fænomenet er voldsomt udbredt, men det skal standses, og vi opfordrer derfor stadigvæk befolkningen til at anmelde disse forhold til politiet. Det hjælper faktisk, slutter Tommy Laursen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Danskerne er vilde med deres biler
Next post Rockerrelateret drabsforsøg på to mænd på Amager