Anonymous angriber svenske hjemmesider

Hackergruppen Anonymous har fredag eftermiddag lanceret et hackerangreb mod svenske hjemmesider.

Ifølge DN.SE er angrebet indtil videre bl.a. gået ud over siderne www.svea.se, www.polisen.se, www.socialstyrelsen.se, www.myndigheterna.se, www.forsvarsmakten.se, www.antipiratbyran.se, www.sverige.se, www.domstol.se, www.sakerhetspolisen.se, www.riksdagen.se, www.regeringen.se og www.åklagare.se.

Angrebene begyndte kort før klokken 14 og er, ifølge en video på YouTube, fordi The Piratebay var taget ned i to dage samtidig med, at The Piratebays tidligere udbyder PRQ blev ransaget af svensk politi.

Det er såkaldt DDOS angreb, der er sat ind mod de svenske hjemmesider. Det dækker over, at hackere ved hjælp af fjernstyring af andre computere kan belaste hjemmesidernes servere med trafik, så de tilsidst bukker under og siderne ikke kan besøges.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Hjemvendte soldater er psykisk belastede
Next post Slagtilbud er næsten altid til stede