Dansk fastfood portal køber spansk konkurrent

Den danskstartede virksomhed Just Eat har overtaget sin direkte konkurrent i Spanien, hvilket betyder, at Just Eat slår sin position fast som verdens førende take away-udbyder.

Just Eat er verdens førende formidler af online take away, og positionen er nu blevet styrket yderligere med købet af den største konkurrent på det spanske marked: SinDelantal.com.

Aftalen gør, at JUST EAT får 1.300 nye restauranter at tilbyde take away fra på det spanske marked, og forventningerne er nu at kunne runde 3.000 spanske restauranter i løbet af 2013. SinDelantal.com blev stiftet i 2010 af Evaristo Babé og Diego Ballesteros, som bliver i firmaet for at hjælpe med sammenlægningen af de mange restauranter og kunder i de to firmaer.

– Spanien er et stort vækstmarked for os, og vi er utrolig glade for at kunne konsolidere vores position som nummer et i landet. SinDelantal.com er en forretning, der passer godt ind i vores værdier i JUST EAT, og vi er begejstrede over at kunne byde dem velkommen i JUST EAT-gruppen, siger Klaus Nyengaard, CEO for JUST EAT:

Jerome Gavin, direktør for Just-Eat.es forventer vækst under de sydlige himmelstrøg:

– Denne aftale vil være fordelagtig for tusinder af restaurantejere og sultne spanske internetbrugere. Vi ønsker at tilbyde take away-kunderne så stort et udvalg som muligt, og det vil SinDelantal.com hjælpe os med. Siden vi gik ind på det spanske marked, er det gået ufattelig stærkt med at introducere kunderne til online take away, og det er gået stærkere, end vi nogen sinde havde forventet. Med dette køb vil vi sætte yderligere fart på væksten.

– Vi er utrolig glade for at skulle arbejde sammen med verdens førende spiller på take away-markedet. Vi tror på, at det her er en fantastisk god nyhed for det spanske marked, og det vil specielt gavne restaurantindustrien i Spanien i dens indtog på markedet for e-handel, siger de to grundlæggere af SinDelantal.com Evaristo Babé og Diego Ballesteros.

Købet af SinDelantal.com er den første investering for Just Eat, siden virksomheden i april måned sikrede en kapitaludvidelse på 360 millioner kroner.

Just EAt så dagens lys i Danmark i 2001. I dag ligger hovedkvarteret i London.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Slagtilbud er næsten altid til stede
Next post Landsdækkende aktion mod social dumping