Aarhusiansk serierøver anholdt

En 36-årig mand er blevet varetægtsfængslet – sigtet for en række røverier i Aarhus-området.

Østjyllands Politi har nu fået et gennembrud i sagen om de seneste par måneders mange lukketidsrøverier mod butikker i Aarhus-området. Politiet anholdte i tirsdags en 36-årig mand, der foreløbig er sigtet for at stå bag fire røverier:

21. august mod Netto på Finderupvej i Aarhus 23. august mod Lokalbrugsen i Aarhus N 13. september mod Kiwi i Skødstrup 14. september mod Aldi i Risskov

Det er massiv efterforskning, der har givet flere spor i sagen, der peger på den 36-årige mand. Der er blandt andet fundet DNA-spor på noget tøj, der blev fundet i nærheden af Skødstrup, ligesom videoovervågning og billeder, der har været offentliggjort i pressen, har givet flere henvendelser fra borgere i sagen.

Østjyllands Politi har den seneste uges tid forsøgt at finde manden, der ikke har nogen fast bopæl. Han blev anholdt i Aarhus i går kl. 18.09 efter en politiassistent, der havde fri fra arbejde, tilfældigvis så ham foran et supermarked.

– Vi er fortsat i gang med at efterforske de øvrige 10 lignende røverier, der er blevet begået i Aarhus-området de seneste par måneder, med henblik på at fastlægge om den anholdte også er står bag disse røverier, siger politikommissær Lennart Glerup.

Ved et grundlovsforhør ved retten i Aarhus erkendte manden de fire røverier, han er nu varetægtsfængslet frem til 25. november 2014.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Hårde domme i stor narkosag
Next post Fire påsatte brande i Aalborg lørdag aften