Fire påsatte brande i Aalborg lørdag aften

Lørdag aften mellem kl. 20.55 og kl. 22.22 blev der sat ild på 4 steder i Vestbyen i Aalborg. Det oplyser Nordjyllands Politi.

Kl. 20.55 blev der antændt en container i Ryesgade, blot syv minutter efter blev der antændt en container i Schleppegrellsgade. Kl. 22.14 blev nogle kabler antændt i en kælder i Herluf Trolles Gade og otte minutter senere blev nogle paller med pap antændt i Dannebrogsgade.

Der skete kun mindre skade ved brandene og ingen personer kom til skade.

I forbindelse med brandene søger politiet vidner, som har set noget mistænkeligt.

Herudover vil politiet gerne tale med personer, der omkring kl. 22 har tanket på OK-tankanlægget ved Kvickly på hjørnet af Dannebrogsgade og Strandvejen i Aalborg. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Aarhusiansk serierøver anholdt
Next post Mænd hører ikke efter