Nu kan juletræet købes og byttes online

“Sikken voldsom trængsle og alarm, det er koldt og man må gå sig varm”… Den kendte strofe fra julesangen kan gå hen og blive en smule mindre rigtig – i hvertfald når det gælder juleindkøb – og indkøb af juletræet.

På Bilka.dk kan man købe alt det praktiske til julen, og for første gang kan selv juletræet med sin pynt bestilles og byttes på nettet

Ifølge Foreningen for Dansk Internet Handel (FDIH) bliver hver femte julegave i år købt over nettet, og på Bilka.dk har man også mærket et regulært boom i julesalget over de seneste år. Derfor udvider Bilka.dk sit julekatalog til også at omfatte onlinesalg af juletræer. I år kan kunder for første gang bestille juletræet på Bilka.dk og få det leveret direkte til døren. Hvis træet ikke lever op til forventningerne, kan man fortryde, få det afhentet og eventuelt leveret et nyt.

– Vi ved, at familierne har travlt op til jul. Vi vil gøre det nemt og hjælpe kunderne med at blive hurtigere klar til julen. Gaveræset og den tidskrævende jagt efter juletræ, pynt og juletræsfod kan med god samvittighed klares hjemme fra sofaen med levering lige til døren, siger Kenneth Nielsen, direktør for e-handel i Bilka.

Firedobling i julesalg på Bilka.dk
Det er ikke bare træet, som kan købes på Bilka.dk/jul. Kunderne kan også købe alt det praktiske online, såsom juletræsfoden, pynten, stjernen og gaverne, som skal under træet.

– Der er sket en firedobling af julehandlen på Bilka.dk hen over de seneste tre år. Det er meget tydeligt, at forbrugerne har taget nethandel til sig, især i juletiden, hvor der i forvejen er mange gøremål. Det er derfor, vi også satser på juletræssalg, så kunderne kan slippe for at bakse med at få træet transporteret hjem, siger Kenneth Nielsen.

Fairtrade-mærket ædelgran fra østjyske plantager
Juletræerne, som kan bestilles på Bilka.dk, er Fairtrade-mærket ædelgran/nordmannsgran, som stammer fra bæredygtige plantager i Østjylland. På hjemmesiden kan kunderne vælge mellem syv forskellige højder, som varierer fra én til fire meter. Træet leveres i net senest fem dage efter bestilling.

Hvis træet ikke lever op til forventningerne, skal kunden kontakte Bilkas kundeservice inden for to hverdage, hvorefter træet vil blive afhentet på adressen.

De første træer kan leveres fra den 19. november, og det er muligt at bestille frem til den 19. december. Sidste leveringsdag er den 23. december. Den sidste dag for bestillinger og returordrer er fredag den 19. december, så alle kunder får deres træ leveret i tide. Sidste leveringsdag for juletræerne er den 23. december.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Tegn på svag udvikling for dansk økonomi
Next post Nikolaj Koppel skal være ny underdirektør for Kultur i Tivoli