Regeringen vil gøre det enklere at drive virksomhed i Danmark

Regeringen gennemfører nu 31 forslag for Virksomhedsforum for enklere regler.

Regeringen gennemfører blandt andet en række forenklinger på regnskabsområdet, som bl.a. omfatter, at de danske krav i højere grad tilpasses de internationale regnskabskrav. Det gør det nemmere for danske virksomheder at udarbejde regnskaber, som også kan anvendes overfor deres internationale samarbejdspartnere.

Derudover ændrer regeringen nu bogføringsreglerne, så virksomhederne fremover slipper for at skulle søge dispensation til at opbevare elektronisk bogføringsmateriale i udlandet. På den måde bliver det nemmere for virksomhederne at anvende nye digitale cloud-baserede bogføringssystemer.

På skatteområdet gennemfører regeringen blandt andet forslag om, at banderolekravet for spiritusflasker fjernes.

– Virksomhedsforum har leveret en række gode og relevante forslag vedrørende forenklinger på skatte- og regnskabsområdet, som regeringen nu gennemfører, siger erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen.

I løbet af to år har regeringen modtaget 385 forslag fra Virksomhedsforum for enklere regler, hvoraf 281 er blevet gennemført. De mange gode forslag har bidraget til at gøre hverdagen lettere for danske virksomheder. Det har helt konkret betydet, at virksomhederne har kunnet bruge mindre tid på administration og offentlige krav og mere tid at skabe vækst og arbejdspladser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Advarer mod kosttilskud med planten Acacia rigidula
Next post Caroline Wozniacki fuldførte New York Marathon i flot tid