Far tog livet af baby og sig selv

Det var en blot syv måneder gammel dreng og hans 40-årige far, der fredag eftermiddag blev fundet døde i en lejlighed på Labæk i Holbæk.

Klokken 14.20 blev politi og brandvæsen kaldt ud til lejligheden efter en melding om brand. I lejligheden blev den lille dreng og hans far fundet døde.

Til at starte med, oplyste politiet blot, at der var fundet to omkomne i forbindelse med branden. Politiet ønskede ikke at oplyse noget om alder eller identitet.

Det stod hurtigt klart for politiet, at der var noget mistænkeligt omkring forholdende og derfor blev efterforskere og retsteknikere tilkaldt og de har siden sidst på eftermiddagen og til først på natten arbejdet i lejligheden med at finde spor og forsøgt at fastslå hvad der var sket.

En familietragedie
Vagtchef hos Midt- og Vestsjællands Politi, Henrik Møller Nielsen, oplyser at teknikernes undersøgelser har fastlagt, at branden i lejlighedne var påsat.

Politiet mener, at det formentlig var den 40-årig mand, som boede i lejligheden, der selv havde sat ild til lejligheden.

– Det er ligeledes politiets teori, at den 40-årige efterfølgende har dræbt sin ca. 7 måneder gamle søn for til sidst at begå selvmord, oplyser vagtchefen.

– Sagen betragtes som en familietragedie, oplyser Henrik Møller Nielsen og tilføjer, at politiet ikke har yderligere oplysninger om sagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post To omkommet under mistænkelige forhold
Next post Uddannede familieplejere kræver ordentlige forhold